Stanowisko Związku Gmin Lubelszczyzny

• 18.12.2020, 12:54
  • Magdalena Komaniecka
Stanowisko Związku Gmin Lubelszczyzny ZGL Apel Związku Gmin Lubelszczyzny
Zarząd Związku przy wsparciu opinii Członków Komisji Rewizyjnej wypracował Apel o jak najbardziej powszechny podział dostępnych środków finansowych na walkę ze skutkami pandemii COVID-19, w ramach Rządowego Funduszu Inwestycji Lokalnych.

Apel został przekazany do Prezesa Rady Ministrów - P. Mateusza Morawieckiego oraz Wojewody Lubelskiego - P. Lecha Sprawki.

Magdalena Komaniecka

Załączone pliki do pobrania (1)

Podziel się:

Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _zgl.pl. Związek Gmin Lubelszczyzny z siedzibą w w Lublinie (20-078), przy ul. Żołnierzy Niepodległej 5/3 jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe